" SylviaaMuhd"

Sylviaa Muhd
Dashboard | +Follow


Because I say hi to you, though I don't particularly like you, doesn't mean i'm fake, just means i'm mature enough to not let you bother me


" The Lonelyness Princess Evahh "

i just an a pretty princess and you may find me on instagram I'll be follow you back dear readers. instagram : sylviaamuhd





ARGH!!! hurm...}
Friday, 23 March 2012 | 8:47:00 am | 0Comment

 
hi... sylvia baru je lepas habis exam baru-II ni..
hrm  SUSAH LAH JUGA!
muka sylvia macam ni lah time jawab exam hari tuu...

 
stress ohh!!!
hahah...
tapi ALHAMDULILLAH..
setakat ni semua paper yang sylvia dapat tak ada yang 
GAGAL lagi..
hanya tinggal 2 paper je..
SAINS SUKAN & SAINS :)
hope LULUS ..
amin~
heheheh...
tapi ada lagi ke peluang sylvia nak dapatkan top 5 dalam kelas ?
hurm...
tak apa lah...
yang pnting sebagai permulaan...
itu teruk sikit tak apa...
sylvia dapat 3B1C2D lagi 2 paper tak taw lagi (Y)

 

hehehe...ok lah..
nak masuk tidur dah!
esok ada perjumpaan SCOUT !
argh! bangun awal lah..
okok...
tak apa-II
bye-II WINK_WINK *_*