" SylviaaMuhd"

Sylviaa Muhd
Dashboard | +Follow


Because I say hi to you, though I don't particularly like you, doesn't mean i'm fake, just means i'm mature enough to not let you bother me


" The Lonelyness Princess Evahh "

i just an a pretty princess and you may find me on instagram I'll be follow you back dear readers. instagram : sylviaamuhd





Talam "2" Muka :)}
Friday, 6 April 2012 | 6:49:00 am | 2Comment

 
hi semua...
huh! dah lame rasanya tak updaye blog yang comel ni..
hihihi...
ha! ni sylvia nak cerita pasal orang yang talam dua muka..
alah korang semua tak kan korang tak tahu apa maksud nya..
sungguh ku BENCI kepada orang yang talam dua muka..
perlu ke jadi talam dua muka BEB?
BITCH! _ _/ /_ _
eeeiiii!!!!!!! geram lah!
ohh lupalah pula...
kan nak cari publisiti MURAHAN :))))
 HOT lah konon nya :)))
eeeeeerrrr please lah beb!
sylvia tak nak HOT = TERKENAL
but lagi bagus bila kita semua..
HOT = HORMAT ORANG TUA :0
kan bagus...
tak perlu lah nak jadi macam yang ni (tengok bawah)
 

JAHAT! JAHAT! JAHAT !
 errr !!!AWAS: JANGAN TIRU PERANGAI SEBEGINI !
:)
ok itu je yang sylvia nak cerita...
KEPADA YANG TERASA..
PADAN MUKA KAU!!!!
SIAPA YANG MAKAN CILI DIA YANG TERASA BEB!