" SylviaaMuhd"

Sylviaa Muhd
Dashboard | +Follow


Because I say hi to you, though I don't particularly like you, doesn't mean i'm fake, just means i'm mature enough to not let you bother me


" The Lonelyness Princess Evahh "

i just an a pretty princess and you may find me on instagram I'll be follow you back dear readers. instagram : sylviaamuhd





2013 ? oh yeah!}
Monday, 31 December 2012 | 9:39:00 am | 0Comment


 

 
assalamualaikum hi, SELAMAT TAHUN BARU kepada semua pembaca blog sylvia okay :) mest semua orang sambut new years dekat luar kan? wau bestnye! untunglah~ actually sylvia tak sambut pun,macam takde pape je yang berlaku dekat rumah ni,tapi permulaan 2013 bagi sylvia macam tuuuuuuuuuuuuuuttttt
:'( mmmmmmmmmm tade pape lah cuma sedih , ingatkan baru nak wish dekat dia happy new year tapi takpe lah,benda lain pulak yang jadi :/ nasib sylvia selalu malang,mungkin takde siapa faham apa yang sylvia rasa malam tadi :/ takpe takpe takpe hmmmmmmmmmmmmm
 
WELCOME 2013 :/  permulaan yang menyakitkan dan mungkin pengakhirannya nanti maybe lagi sakitkan ? hahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahahahahahahha :'( Assalamualaikum :/