" SylviaaMuhd"

Sylviaa Muhd
Dashboard | +Follow


Because I say hi to you, though I don't particularly like you, doesn't mean i'm fake, just means i'm mature enough to not let you bother me


" The Lonelyness Princess Evahh "

i just an a pretty princess and you may find me on instagram I'll be follow you back dear readers. instagram : sylviaamuhd





JengJengJeng :)}
Sunday, 2 December 2012 | 2:50:00 am | 0Comment

 
hi semua :)
lama dah kan sylvia tak update blog
tak seberapa nak omeyy ni :)
 ATTENTION!
 dah tengok dah gambar atas ni?
cube baca sikit?
dalam dunia ni ada banyak jenis perangai
manusia yang kita boleh jumpa
contohnya:
*BERHATI BUSUK(macam someone ni)
*MULUT TAKDA INSURANS 
*SUKA MENGUMPAT
*PENFITNAH 
*TALAM DUA MUKA
dan lain-lain lah kan :)
tapi *ADA ORANG* dia bukan setakat macam gambar kat atas ni tapi dia juga berhati busuk, dengki semua pun ada :)
 
sebersih mana pun *ORANG* tuu cuci hati
dia? hati dia TETAP BUSUK!
ishhh ishh ishh kesian ^_^ 
 
mulut jahat !
 
*SIAPA GIGIT CILI DIA YANG TERASA KAN?*
 
*ORANG TUU* pun suka sangat tiru idea orang atau benda-benda lain lah .
SO BADLAH YOU :)
please be yourself okay?
don't ever ever be hypocrite!
#sylvia saja sukasuki update pasal ni :)
  kepada sesiapa yang terasa memang patut pun :)
  Asslamualaikum