" SylviaaMuhd"

Sylviaa Muhd
Dashboard | +Follow


Because I say hi to you, though I don't particularly like you, doesn't mean i'm fake, just means i'm mature enough to not let you bother me


" The Lonelyness Princess Evahh "

i just an a pretty princess and you may find me on instagram I'll be follow you back dear readers. instagram : sylviaamuhd





Please mirror yourself first !}
Wednesday, 12 December 2012 | 11:42:00 pm | 0Comment

 
hi hi hi lover :*
especially to my hater ! HAHAHAHA
ish ish ish,sebenarnya sylvia nak cakap pasal
*KEBERANIAN* hahaha
adalah sorang budak ni
sampai sekarang dok cakap belakang
*WTF* ish ish ish!
tak patut betul kan kan kan
kalau dia berani mai lah FACE TO FACE
dok sah nak cakap belakang bhai!
sebab sampai bila masalah ni nak settle? ha?
IAKAS! opsss melebih eh?
takda lah sebenarnya benggang juga 
sebab dia melampau gila SIOT !
okay okay okay :)
actually kan kita sebagai manusia ni
tak sempurna dan takda siapa pun yang sempurna
apatah lagi kalau kita nak puaskan hati semua orang
memang taklah sebab hati sendiri pun tah hapahapa!
cerminlah diri tuu dulu PERFECT sangat ke sampai
nak mengata orang?
kau start kami pun start lah
sebab sylvia pun manusia yang tak sempurna
jadi selalu sangat buat silap kan?
kita doakanlah supaya hati budak gila tuu terbuka
kan kan kan?
sampai bila nak macam ni kan?
 >< okay done!
eh? macam tuu je cerita dia?
ha'ah lah,sebab sylvia maleh nak cito panjang
panjang nanti ada yang terasakan?
babai! :*