" SylviaaMuhd"

Sylviaa Muhd
Dashboard | +Follow


Because I say hi to you, though I don't particularly like you, doesn't mean i'm fake, just means i'm mature enough to not let you bother me


" The Lonelyness Princess Evahh "

i just an a pretty princess and you may find me on instagram I'll be follow you back dear readers. instagram : sylviaamuhd





BOYAN? ORANG ASLI?}
Friday, 11 January 2013 | 5:20:00 pm | 0Comment

 
boyan? boyan tuu seorang yang tak sedar diri! perasan cantik! hahahahaha
and etc lah,si boyan tuu maybe dia fikir yang dia ni PURE MELAYU kot sampai nak mengata pasal keturunan orang,kalau si boyan tuu PURE MELAYU confirn dia orang asli yang dok dalam hutan tuu mesti sedara mare dia kan kan kan????
hahahahahahhaah sedih dooooooooooooo
pity you girl :P aku bangga dengan keturunan aku,sebab keturunan aku tuulah muka aku macam ni :))
kau nak hina keturunan aku? "indon"
tapi kannnnnnnnnnnnnnnnn kengkawan aku kata muka aku takde pun muka indonsssssssss
"malah dorang cakap muka kau yang macam bibik indonssssssssssssss"
opssss terlebih pulok hahahahahah sorry lah ye :))
tapi aku sokong kata kengkawan aku tuu 10000000000000000000000000000000000000000000000000%
hahahahahah bo bo bo bo boyan!bye boyan
p/s: to boyan only :))