" SylviaaMuhd"

Sylviaa Muhd
Dashboard | +Follow


Because I say hi to you, though I don't particularly like you, doesn't mean i'm fake, just means i'm mature enough to not let you bother me


" The Lonelyness Princess Evahh "

i just an a pretty princess and you may find me on instagram I'll be follow you back dear readers. instagram : sylviaamuhd





KAU INGAT LAGI TAK?}
Saturday, 26 January 2013 | 1:56:00 pm | 0Comment

 
hoi hoi hoi "muka kerek"
nak cite ni nak cite! HOT punya newsssssss hahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahaha XD "amboi gelak" macam ni cerita dia!
dulu SI BOYAN ni pernah send picture dekat budak lelaki dengan TAK PAKAI TUDUNG jap siapa eh? tak siap nama lelaki tuuu naim ehh? yela kot hahahahahahhahahahahahahahah jap gelak jap sebab lawak ni lawak ni!!!! k sambung, SI BOYAN ni send lah picture yang ALA ALA NEGRO dengan dahi yang luasss muka yang oil-leeeee and rambut keriting kering tuu dekat budak lelaki tuu dengan muka tak malu nya"orang yang cakap" aku ikut je lah apa yang pen-story tuu cerita kat aku :)) opssssssssssssssssssssss betul ke? nak sahih kan lagi cerita ni,boleh time tuuuu orang tahu dia buat macam tuu time handphone dia kene rampas then ada orang tengok! hahahhahahhah how dare you make yourself like GRO? hahahahah ada lagi k! last year tak siap kessss dia couple dengan si jantung hati dia! sampai SEMUA CIKGU PETANG know about this story and SEMUA CIKGU PETANG TAK SUKA SIBOYAN NI OKAY TAK SUKA!!!!! and! cikgu kaunseling siap sumpah lagi "kau couple dengan lelaki tuu lagi,gagal PMR!" woooooooooooooow cikgu suumpah wehhhhh! thennn cikgu mana tah tanye dekat dia macam ni "siapa lagi kawan kamu yang couple" si boyann tuu kan dah kene jadi diaa pun kene kan kawan dia siap petik nama kawan dia yang "prefect seolah sylvia" same batch with si boyan. ish ish ish sampai hati dia petik nama kawan dia??? takde perasaan langsung! ohhhhhh jadi kau pakai tudung sebenarnye tak ikhlas mana lah kan? sebab boleh pulak buat macam tuuu? dah lah suka masuk campur hal orang"penyebok",then berhati busuk,mulut takde insurans,and ETC.. entah entah kau pakai tudung sebab nak tutup rambut kau yang keriting tuuu kan kan kan????????? hahahhaa nak cerita lebih lanjut sila tanya tuan punya badan ye? 
khas buat : si boyan (FN)