" SylviaaMuhd"

Sylviaa Muhd
Dashboard | +Follow


Because I say hi to you, though I don't particularly like you, doesn't mean i'm fake, just means i'm mature enough to not let you bother me


" The Lonelyness Princess Evahh "

i just an a pretty princess and you may find me on instagram I'll be follow you back dear readers. instagram : sylviaamuhd





who care's ?}
Saturday, 26 January 2013 | 1:18:00 pm | 0Comment


 


hi :) lama jugakkan sylvia tak update any story dekat blog yang begitu "OMEY" ni?
hahahahahaha XD actually sylvia seriously busy dengan sekolah,volleyball's training, tuition urghhh that'a all always make me tired X) heyyyy let talk about the title "WHO CARE'S" !
first of all,cerita ni sebenarnya nak bagitahu siapa kesah yang kau tuu MELAYU TULEN? melayu tak melayu yang penting muka kau yang serupa INDONsssss tuu yang membuatkan aku tak kesah langsung!hahahahahahaha tolonglah tolong k CERMIN DIRI kau tuu dulu sebelum nak mengata or whatever blablablablaaaaaaa!sylvia rasa lahkan siBOYAN tak sedar diri tuu mesti fikir yang dia tuuuuuu begitu PERFECT sampai nak mengata latar belakang orang! opssssssssss lupa dia tuuu kan "MELAYU TULEN" sooooo dulu mesti dok HUTAN RIMBA then sebab tuu pandai sangat nak mengata orang? orang melayu tulen kan dulu dulu dok hutan je sebab tuu takde sopan santun sikit pun dalam diri dia kannnnnnnnnnnnnnnn :)) bye!